Retour & Verzending

Elke dag proberen we de beste te zijn in alles wat we voor onze klanten doen. Dit geldt ook voor onze leveringen en retourneringen.

Verzending
Bestel bij ons voor 23:30 uur en uw bestelling wordt de volgende dag gratis bezorgd.
Voor België geldt dit als u voor 21:00 besteld.

Mocht het gebeuren dat u helaas niet thuis bent wanneer de bezorger voor uw deur staat, dan is dat geen probleem: sommige van onze producten passen door de brievenbus! Als het niet door de brievenbus past, komt de bezorger de volgende dag terug met uw pakje.

Retourneren
Wilt u uw gekochte product retourneren?

Als u een product hebt gekocht en het wilt terugsturen, hebt u daar als consument uiteraard recht op.

Retourzendingen zijn mogelijk in de volgende gevallen:

  1. U kunt een ongeopend product of een gesloten verpakking binnen 14 dagen retourneren. Deze bedenktijd of het herroepingsrecht is de wettelijke termijn binnen de EU. Zodra deze periode is verstreken, is de koop definitief. Als uw retourzending aan de voorwaarden voldoet, ontvangt u binnen 5 werkdagen uw geld terug of wordt het bedrag gecrediteerd. Het aankoopbedrag zal aan u worden terugbetaald via dezelfde betaalmethode die u hebt gebruikt om uw bestelling te betalen.
  2. De verzendkosten voor het retourneren van goederen zijn te allen tijde voor rekening van de consument. Bewaar het bewijs van verzending, wij kunnen u daarom vragen. Zorg er ook voor dat u altijd de zogenaamde pakbon bij uw zending voegt wanneer u deze terugstuurt.
  3. Als het om een hygiëne- of cosmeticaproduct gaat, zullen wij een geopende verpakking niet als retourzending behandelen. House of Odor is verplicht de hygiënewetgeving na te leven, wat betekent dat wij geopende verpakkingen moeten vernietigen.

Als het gaat om een defect in het product dat werd ontdekt toen het product voor het eerst werd geopend, willen wij graag contact met u opnemen om dit te verhelpen.

Retouradres:
House of Odor
Elswout 14
7608JN Almelo
info@canslimideas.com