Over Ons

Met het citaat “Geur doet leven” willen wij graag onze passie voor geuren met jullie delen. De afgelopen jaren hebben wij ons voornamelijk gericht op interieurgeuren en hebben wij een enorme liefde voor geuren ontwikkeld. Net zoals een werknemer het visitekaartje is voor een winkel, is de geur dat voor je huis. Geuren zijn gekoppeld aan bepaalde momenten in ons leven, zoals onze jeugd of feestelijke periodes, en dit is wat ons zo fascineert aan geuren.

Wij streven naar intense, unieke en luxe interieurgeuren die lang meegaan en waarvan de geur niet vervaagt naarmate je het product gebruikt. Voor ons is waar voor je geld dus van groot belang. Voor ons is de productie ook van groot belang, daarom hebben wij veel nadruk gelegd op het gebruik van natuurlijke ingrediënten en het feit dat onze producten dierproefvrij en vegan zijn.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat House of Odor in 2022 een samenwerking is aangegaan met een bedrijf op Ibiza dat sinds 2007 actief is in de geuren markt. Het bedrijf is gepassioneerd door geuren en heeft een uitstekende technologie ontwikkeld om geuren te creëren en te analyseren, waardoor ze de leider zijn geworden op de geurmarkt.

Dit bedrijf is het eerste in Spanje dat op deze manier geuren ontwerpt en analyseert, en ze werken voortdurend aan innovaties. Ze zijn zeer milieubewust en richten zich op het maken van aroma’s van hoge kwaliteit met natuurlijke ingrediënten. We zijn erg blij met deze samenwerking en kijken ernaar uit om onze klanten nog meer hoogwaardige en natuurlijke geuren aan te kunnen bieden.