Disclaimer

14 dagen proefperiode:
Onze proefperiode geldt voor de wettelijke 14 dagen indien de verpakking  gesloten blijft. Is de verpakking geopend mogen wij volgends de hygiënewetgeving geen retour aannemen en zijn wij verplicht het product te vernietigen. Indien er een defect opgemerkt wordt tijdens de opening dan helpen wij je natuurlijk graag. Wanneer de verpakking van een product geopend is, is de koop definitief gesloten. Bekijk hiervoor ook onze algemene voorwaarden.

Let op: De recente uitspraak van de hoge raad heeft besloten dat klanten- en webshop bij een hygiëne product, indien de verzegeling verbroken is, het product niet meer retourneren. Dit is vastgelegd in de Europese wetgeving van de NVWA en de Warenwet. Doe je dit als klant wel dan kan zowel de klant als de webshop hier een boete voor ontvangen. Stel je voor dat je er twee hebt besteld en één daarvan is nog ongeopend, dan kan deze natuurlijk wel retour en wordt het bedrag van dat product teruggestort.

Reviews:
Op onze website worden reviews van consumenten gepubliceerd. Deze reviews zijn gebaseerd op de gebruikerservaring van de consument. Wij beseffen dat niet iedere klant dezelfde mate van gebruiksgemak ervaart bij een product en dat reviews dan ook een weerspiegeling zijn van persoonlijke ervaringen.

Disclaimer:
Natuurlijk is het succes van een product niet alleen afhankelijk van de persoonlijke gebruikerservaring, ook hangt het bij diverse producten af van de juiste toepassing van het product. Aan geen van onze reclame-uitingen kunnen rechten worden ontleend ten aanzien van de persoonlijk ervaren werking van een product.

De geldende algemene voorwaarden en bovenstaande disclaimer van House of Odor zijn gedeponeerd bij Rechtbank Overijssel, Nederland.